18 augustus 2019

Gisteravond heerlijk bami gegeten, helaas binnen want het bleef regenen. Toen het een beetje minder werd snel de vaat gedaan. Om kwart over acht droog, snel plassen en tandenpoetsen en lekker naar bed.

Heerlijk geslapen, kwart over zes wakker van de regen, volgens buienradar beloofde het de komende uren niet veel goeds dus maar gewoon ons ochtendritueel afgewerkt. Met inpakken was het spetterig maar gelukkig geen kei harde regen. Tien over acht op de fiets, miezer regen maar goed te doen, super weggetjes kriskras daar het Groningse landschap. Helaas ook 10 km recht tegen de wind in. Daarna werd het weer afwisselender, wat een prachtig landschap. Net voor twaalf uur reden we een beetje verkeerd maar een mevrouw verzekerde ons dat we rechtdoor in het centrum van Gieten kwamen en dat daar een bakkerij was waar je ook koffie kon drinken. De gok genomen en inderdaad een bakkerij open!!!! Heerlijke cappuccino en verrukkelijke taart!!! Uitgebreid koffie gedronken en helemaal happy weer verder. Her en der nog een spatje regen maar eigenlijk viel het reuze mee. Wat was het prachtig fietsen, genieten, genieten, genieten. Hunebedden, heide, weilanden, bossen, dorpjes. Om half drie hadden we langs een camping moeten komen maar die was niet te vinden, bij toeval een andere gevonden om drie uur. Vlakbij Roden daar is iets van een feest of zo, veel rampetamp muziek, maar het lijkt erop dat de wind gunstig is want je hoort bijna niks. Eerst alles zoveel mogelijk gedroogd en daarna opgezet. Nu helemaal fris en fruitig aan een glaasje met een zoutje.84 km Camping in Roden.

2 gedachten over “18 augustus 2019”

  1. Heurlijk aan een neutje en een zoutje.
    ben benieuwd hoe jullie nou fietsen. want ik tel van bourtange naar huis 250 KM. OK beetje om lijkt me logisch omdat je langs mooie routes wil fietsen, maar 2x zoveel???
    Enfin, weer bijna thuis helaas denk ik. Hou het vakantiegevoel nog maar ff vast!

  2. Ik zou nog een rondje extra doen, ‘t wordt mooiweer deze week, dus…………?

Reacties zijn gesloten.