Dinsdag 6 augustus 2013

Het ochtend ritueel wordt tamelijk afgezaagd, zeven uur wakker, inpakken zaten om tien over acht weer op ons zadel, mooie blauwe lucht, nog niet warm en meteen het luie zweet er weer uit!!! Van de eerste tien kilometer waren het er zeven bergopwaards, gelukkig niet in de brandende zon. De afdalingen waren zelfs frisjes, maar wat was het mooi!!! Je reed echt tussen de bergen, met beneden het meer.
Onbeschrijfelijk zo prachtig echt genieten dat je daar mocht fietsen! In Thoirette fatsoenlijk boodschappen kunnen doen, de voorraad weer aangevuld. Kwamen een Nederlands echtpaar tegen die zijn een stukje met ons opgefietst, leuk om ervaringen uit te wisselen. Fietsen nu in de Alpen ter hoogte van Lyon. Vandaag besloten om na 77 km te stoppen, camping aan de route Pont d’Ain waren er om twee uur. Lekker gedouched, bij de receptie van Wifi gebruik gemaakt om ons blog bij te werken en konden meteen onze elektrische apparaten opladen. Het is inmiddels half vijf hoog tijd voor een ricardje!!!!

Een gedachte over “Dinsdag 6 augustus 2013”

  1. Wat fijn om jullie avonturen te lezen!! En dat t zwaar zou worden, had ik jullie ook wel kunnen vertellen 😉 maar dat houd niet weg dat ik super trots op jullie ben!! Lopen jullie een beetje op schema?? Want je moet wel op tijd zijn voor de trein!! Love you!! Xxx marloes

Reacties zijn gesloten.