Vrijdag 23 augustus 2013

Lagen er gisteravond al vroeg in omdat we enorm last hadden van stekende knutjes, we werden lek geprikt, na een nachtrust van tien uur, uitgerust wakker maar niet veel zin om op te staan. Het eind van de vakantie kwam zo dichtbij! We hadden allebei nog geen zin om naar huis te gaan. Om half negen begonnen we aan de laatste 100 km. De eerste tien waren er nog de laatste klimmetjes maar daarna was het fluitend naar beneden het leek wel of we trapondersteuning hadden. Gisteren hadden we na drieënhalf uur fietsen krap 35 km gefietst vandaag al 55 km. De route ging vrijwel helemaal langs de Rur,
een prachtig fietspad sommige stukken onverhard maar heel goed te doen. Heerlijk rustig, super fietsweer windje in de rug, zelfs de laatste kilometers naar Roermond gingen buiten de stad om, fantastisch om zo onze fietsvakantie af te sluiten! Om half vijf waren we aan het station in Roermond en Leander kwam er net aangereden dus dat was timing. Onderweg nog wat gedronken en zodoende waren we om kwart voor zeven weer thuis.

Als we terug kijken op deze vier weken fietsen, kunnen we met recht zeggen dat we een SUPER VAKANTIE hebben gehad waarin we heel veel zware kilometers hebben gefietst maar we hebben van elke kilometer echt GENOTEN!!!!!!!
We zijn blij en dankbaar dat we weer heelhuids thuis zijn van de ze onderneming.
WE KIJKEN AL WEER UIT NAAR VOLGEND JAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2138,12 kilometer op de teller.   Totaal in 26 dagen 135, 30 uur op het zadel gezeten.